Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 30 augusti 2010

Jag ska gå på stickkurs!

Tjoho! Jag är så glad! Jag har precis fått veta att jag kommit med på HV-skolans stickkurs (grund). Kursen går en helg i månaden fram till maj nästa år med lite avbrott för jul och så. Totalt rör det sig om 7 eller 8 helger. Jag känner mig hur exalterad som helst över detta. Mitt första kurstillfälle är i slutet av september, men eftersom jag då befinner mig utomlands, så får jag gå det första kurstillfället tillsammans med en annan grupp och det blir redan till helgen.

Visserligen har jag stickat i en massa år och jag har provat på en massa olika saker men det finns alltid mer att lära sig, så jag ser fram emot ett utmanade år. Tyvärr blir det därför inget stickläger i norr för mig. Kan liksom inte få in mer stickning nu i höst. Jag vet att det kanske låter lite konstigt, men jag har ju ett liv utanför stickningen också... ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar