Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 16 september 2010

Visste ni att man kan hitta stick- och virkmönster här?

Det finns gott om ställen att hitta roliga stick- eller virkmönster på nätet. Ett ställe som jag har hittat gör mig faktiskt lite nostalgisk. När jag var liten så prenumererade min farmor på Hemmets Journal och när hon hade läst tidningen, så fick vi "ärva" den. Där fanns artiklar som "Mitt möte med det okända", gamla mordgåtor, en hel del recept och så artiklar om olika människors livsöden. Kanske ser tidningen likadan ut idag, vad vet jag. Vad jag vet är däremot att jag har hittat roliga mönster där lite till och från. Bl a stickade jag min gula topp baserad på ett mönster därifrån. Nu senast har de ett mönster på en virkad väska, som jag tycker var jättefin. Eller vad säger ni?

Virka höstens finaste väska!

Dagens tips ifrån mig är alltså att kika in på Hemmets Journals Handarbetssida och låt er där inspireras till lite nya projekt!

Ser att Anta har hittat hit också och lagt in sig som följar. Välkommen till bloggen!

1 kommentar:

  1. Känner som dig, läste ocksa HJ hos min mormor. Är inne pa deras hemsida varje vecka, dom har ju sa roliga utlottningar ocksa.

    SvaraRadera