Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 1 januari 2011

Hipp Hipp Hurra!

Idag är det ettårsdag för bloggen! Kan själv inte fatta att det redan gått ett helt år. Tycker ju att jag är nybörjare på detta fortfarande. Bloggen har haft drygt 13600 besökare detta år! FANTASTISKT!

Hur ska man fira detta? Jo jag tänkte faktiskt gå igenom alla mina pågående projekt och liggande UFOn och sortera dem i högar, så jag vet hur jag ska prioritera detta nya fantastiska år. Handarbete & Pyssel inspirerade mig till detta. Jag fick mig också en funderare när jag såg hur många projekt jag färdigställt, som jag är tveksam till om jag ens använder...Jag ska gå igenom allt och se om det inte är något som jag kan skicka till HJÄLPSTICKAN. Det är så kallt och snöigt att det säkert är flera där ute, som skulle behöva något lite värmande. Något måste jag ha i gömmorna som jag kan skänka bort. Det skulle kännas som en bra start på det nya året!

Sköt om er där ute och tack för att ni besöker bloggen!

5 kommentarer:

 1. Gratulerar på dagen!
  Och vilket bra sätt att fira det på !!!

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. grattis med dagen :)) och en riktig trevlig fortsättning...kram

  SvaraRadera
 3. Grattis på 1-årsdagen.

  SvaraRadera
 4. Gratulerar till 1 års-dagen! :)

  SvaraRadera