Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 5 februari 2011

Melodifestival = stickningstajm!

Sitter och funderar. Melodifestivalen håller ju på ett antal timmar. Det är deltävlingar och sista chansen och dueller och final och så semifinal och final igen. Om man gillar att kolla på detta evenemang, så har man ju ett antal timmar med sticktid att se fram emot som bonus. Undra hur mycket man hinner producera på den tiden? Tror jag ska starta ett nytt projekt och bara sticka på det under program som är melodifestivalrelaterade, så får man se hur långt man hinner...Nu tänker ni, äh, bara en dålig ursäkt för att få påbörja något nytt - och det kan jag hålla med om att det är, men jag tror jag gör så i alla fall. Det kan ju bli veckans melodifestivaluppdatering. Jag tror jag kastar mig över näverstickningen ikväll. Tjoho! för anledningar att få börja på ett nytt projekt!

Häng gärna på detta projekt vet ja!

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Kan man ha VM i fotbollsstickning kan man väl ha Melodifestivalsstickning! Så det gör du rätt i att påbörja något nytt.

    SvaraRadera
  2. Vad roligt det låter! Kanske hänger jag på...Är snart klar med min håltröja, så det känns tillåtet.I vilket fall som helst kommer jag att titta!

    SvaraRadera