Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

onsdag 13 april 2011

Amigurumi!


Jag ska hålla en kurs i hur man virkar amigurumis om några veckor är tanken. Jag har gjort ganska många figurer tidigare, både egendesignade och andras, men mest gubbar faktiskt om jag ska vara ärlig. Därför kände jag spontant att jag måste bygga upp ett förråd med amigurumisar så att jag har något att visa upp för mina kursdeltagare. Jag vill att de ska bli inspirerade, men också kunna se hur obegränsade möjligheterna är. Därför har jag nu satt igång ett projekt att virka ett antal olika amigurumisar. Jag tänker visa både egna och sådana jag gjort efter andras mönster och som jag tycker om. Denna figur påbörjade jag igår. Kan du gissa vad det ska bli?

3 kommentarer:

  1. Oj! Håller du kurser? Vad roligt! :)

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte gissa. Jag har köpt 2 böcker med mönster till amigurumis men inte börjat på nån än. Jag kan inte säga ordet ens. Men jag tycker dom är jättegulliga!

    SvaraRadera