Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 1 augusti 2011

Skärgårdsmarknad på Ingarö - så här såg det ut!


Igår var det så äntligen marknadsdags. När jag först klev ur bilen och gick för att kolla in hur det såg ut, så kom det en riktig störtskur och jag sprang tillbaka till bilen och satt där och kurade tills den dragit över. Som tur var kom det inte mer regn än så utan marknadsdagen bjöd på riktigt fint väder. Det var blåsigt men fint. Jag hade ju laddat ganska länge för detta och hade med mig lite olika produkter. Men vis av att ha deltagit på ett antal julmarknader, så kan jag bara säga att det som går ett år, inte nödvändigtvis behöver gå året efter. Nu hade jag i alla fall laddat upp ordentligt och så här som ni ser ovan såg marknadsbordet ut.



Vårt marknadsbord hade en ganska bra placering med busshållplatsen i ryggen och fikaborden framför oss. Det var dessutom väldigt mycket besökare på marknaden i alla fall fram till tvåtiden. Sedan tunnades det ut betydligt, vilket säkert var skönt för dem som gick runt och tittade.


Vi hade dukat upp med virk-kit, mobilfodral, disktrasor...



...grytlappar och korgar. Många kom förbi och det blev en väldigt trevlig dag!

Jag måste också passa på att rikta ett stort tack till alla er som kom och besökte oss på marknaden. Det var så kul att ni kom förbi. Ett särskilt tack vill jag dessutom rikta till min syster Emilia som gjorde mig sällskap hela dagen och som hjälpte till med försäljning och hur vi skulle exponera produkterna på bästa sätt för att de skulle komma till sin rätt. Supertack snälla syster för dagen igår!

4 kommentarer:

  1. Skönt att ni slapp regnet! Det ser ut att vara mycket fint på det där bordet! Disktrasorna ser jättefina ut, är det efter eget mönster?

    SvaraRadera
  2. Vad bra att det blev trevligt på marknaden!
    Alla grejer ser fina ut. Hoppas besökarna uppskattade dina saker.

    SvaraRadera
  3. Mönstret till disktrasorna är mitt eget och det finns på hemsidan http://www.hildursbarnbarn.se/ om man vill prova på det själv.

    SvaraRadera