Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

tisdag 13 september 2011

Haruni


Här kommer de utlovade bilderna på Harunisjalen. Visst är den ljuvlig! Mönstret var bra att sticka efter. Det är bara att googla på Haruni shawl, så hittar du mönstret. Det är många som stickat denna sjal tidigare, men jag har inte kommit mig för förrän nu. Nu har jag en härlig vintervit varm sjal. Den virkade avmaskningen, som bildar en fin udd, blev verkligen pricken över i:et. Min sjal blev ganska stor, men så stickade jag den i ett tvåtrådigt ullgarn också. Det fina med sjalar är ju att de oftast ganska lätt går att sticka i det garn man har till hands. Storleken och strukturen kommer visserligen variera, men bara man tycker det är ok, så är ju variationsmöjligheterna oändliga. 

7 kommentarer:

 1. Åååh! Den blev ju fantastikst fin!
  Härligt med vitt i vinter!

  Idag är värsta ruskvädret och jag vill bara tända brasa, sitta inne och pyssla.
  Men nädå, jobbet kallar.
  Får pyssla lite i eftermiddag, i butiken, utan brasa. Får tända många levande ljus och ha en kopp te till hands, så blir det mys i alla fall.

  Ha en mysig dag du!

  http://x-handarbete-pyssel.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Så vacker!!!! Min är inte blockad ännu fast den varit klar sedan förra sommaren tror jag. eller kanske i våras. Låter bättre med våras. Blev det något dekorerat på spedevis igår? visst är det kul???

  SvaraRadera
 3. Väldigt vacker sjal! Mönstret är jättefint.

  SvaraRadera
 4. Verkligen jättefin! Så snyggt med vitt!

  SvaraRadera
 5. Så fin, nu blev jag lite mer inspirirade, flyttar den lite längre upp på "vill-göra-listan"

  SvaraRadera
 6. Hej jag undrar vart ni har fått tag på detta underbara mönster? skulle vilja göra en sådan själv.. M.V.H Charlott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns på ravelry. googla på Haruni shawl.

   Radera