Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 24 november 2011

Nu börjar saker bli färdiga

Det har varit stiltje en tid vad gäller projekt på bloggen, men nu börjar det lossna. De senaste dagarna har jag stickat 5 disktrasor och 2 mössor till julmarknaden. Jag har hunnit med att göra färdig mina Gotlandsvantar. De ligger just nu och torkar efter att jag blötlagt dem. Den eländiga Bingemössan står och stampar däremot. Jag upptäckte att jag hade gjort fel och sånt går ju inte an, så för andra gången repar jag upp...suck! Denna gång ska det bli rätt. Jag måste fokusera mest på julmarknaden bara om jag ska få till allt som ska göras till den, men nu känns det i alla fall som om jag börjar få koll på tillvaron. I morgon kanske jag t o m hinner med att fota lite.

Idag är det ju dessutom stickcafé på FB så om jag hänger lite där, hindrar mig själv ifrån att läsa alltför mycket och istället koncentrerar mig på det som ska stickas, så kan jag nog få något mer gjort ikväll.

2 kommentarer:

  1. Det låter ju som full fart på dina stickor!

    SvaraRadera
  2. Vad skoj att stå på julmarknad, är det nu i helgen? Jag ska stå i helgen och lämna saker ikväll så jag har bara två saker kvar så det ska väl gå!hihi =)

    SvaraRadera