Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 17 mars 2012

Bra tidning

Ni som följt mig ett tag, vet att jag inte brukar vara lyrisk direkt när jag beskriver Syfestivalen eller andra liknande insatser i handarbetets tjänsts. Jag tycker generellt att det är för lite modern design, intressant inspiration och för mycket gamla fula trådkorgar och annan dålig smak på Syfestivalen och i tidningsreportage. Inspiration, kreativitet, mode, design gör sig icke besvär. Istället är det hela ett ganska oinspirerande spektakel - tyvärr! Det skull kunna vara så mycket mer om man ville. Ta syfestivalen nu senast i Älvsjö. Det står en lång kö av förväntansfulla besökare. Man skulle vilja se något riktigt attraktivt precis utanför mässhallen, som får oss besökare att spricka av nyfikenhet och önskan att handla och upptäcka nya saker. Men vad ser vi? jo ett oinspirerande, ditslängt bord som uppvisar stödstrumpor! Ärligt talat så skäms jag å Syfestivalens vägnar att ha ett så ynkligt mottagande av sina besökare.

Nåväl, det var inte det jag skulle skriva om, även om jag lätt hetsar upp mig. Jag skulle skriva om den nya sticktidningen Made by Me!. Älskar den! Äntligen har det kommit någon som känns nytt, fräscht, kreativt och modernt! Jag har bara bläddrat som hastigast, men känner mig ändå redan fylld av inspiration. Äntligen! Nu kommer jag lusläsa varje sida och mitt enda problem kommer vara att besluta mig för vad jag ska göra! Jag älskar nya initiativ! Önskar tidningen lycka till!

1 kommentar:

  1. Ja visst är det så och en fräsch nt tidning är inte varje dag. Tycker som du; rena katastrofen med de andra Sticktidningarna också.Kreativ stickning, Hur kreativ är den?

    SvaraRadera