Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 9 april 2012

Sjalen Merry är nu klar

Nu äntligen är min sjal färdig även om Stickas KAL är slut för länge sedan. Jag stickade min i Lucca Fino Tweed och jag är jättenöjd med resultatet. En liten nätt sjal, som passar fint så här på våren. Det gick inte ens åt ett helt nystan. Tror jag har en tredjedel kvar ungefär.


Eftersom jag beslutat mig för att färdigställa lite gamla projekt denna vecka, så tog jag så tag i min Bohusstickning igår. Jag stickar muddar i mönstret Azalea. Det är roligt men går inte så fort eftersom färgbytena är många. Precis innan jag gick och la mig upptäckte jag att jag gjort ett fel ungefär halvvägs dit jag nu befinner mig, så det är bara att sätta sig efter middagen, repa upp och göra om. Jag har redan repat upp hela mudden en gång, eftersom jag tyckte den blev lite stor, så jag har vanan inne ;-)

1 kommentar:

  1. Lyckad Merry. Snygg. Jag tror att det bara är jag som har problem med att riva upp. Lycka till

    SvaraRadera