Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

tisdag 27 juli 2010

Har börjat med augustisockorna

Nu har jag stickat den första mönsteromgången av benet på augustisockorna. Det är lite räknande och så, men diagrammet fungerar jättebra, så mönstret känns ok så här långt. Jag hittade ett sockgarn i reakorgen i en garnbutik, när jag var i Danmark i början av sommaren. Garnet heter Mayflower och är 75% Superwash ull och 25% nylon och färgen är ljust blå. Det här tror jag på!

Dessvärre verkar min dator ha fått spelet, för bilden lägger sig på högkant varje gång jag laddar över den till blogger, men den är rättvänd när jag tittar på den innan...förklara det den som kan...

Den här stickningen åker definitivt med till sticklägret nästa vecka. Det lär ha blivit ett sent avhopp till sticklägret, så nu finns det en plats kvar om någon känner för det. Klicka bara här så får ni veta mer.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig färg på garnet. Och (fast jag inte vet vilket mönster det är) sockorna ser lovande ut.
    Jag känner att det börjar bli dags att sticka sockar/vantar och mössor nu när hösten närmar sig (med små steg får man hoppas) :-)

    SvaraRadera