Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

onsdag 9 februari 2011

Det är mycket nu!

Jag har kommit in i en sådan där period i livet när man har ganska mycket omkring sig och där det är svårt att få någon struktur, för arbetsuppgifterna och det man ska göra spretar så åt olika håll. Jag har för enkelhetens skull två olika jobb, jag sjunger i kör och eftersom vi snart har konsert, så har vi en massa extra repetitioner. Jag tränar - för i helgen hoppas jag kunna åka ett skidlopp i Norberg. Ovanpå allt detta så är det hem och familj osv osv. Jag har massor av idéer kring stickning, men jag hinner bara sticka några maskor här och där och det är enormt frustrerande. Det känns som om jag inte kommer någon vart alls. Någon som känner igen sig?

5 kommentarer:

  1. När jag jobbade var det likadant, några varv per kväll var allt man hann. Men nu när jag är sjukskriven och kan sticka hela dagarna tycker jag iaf att jag inte får något gjort. Det är väldigt lätt att fastna framför datorn och hitta massa projekt att göra..

    SvaraRadera
  2. Så är det nog för många. Ta inte ut dig för mycket bara.

    SvaraRadera
  3. Lycka till med Engelbrektsloppet hoppas att det blir fint väder då. försök att ta det lite lugnt och sköt om dej.

    SvaraRadera