Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

tisdag 23 augusti 2011

Stickade vantar!


Jag kunde inte motstå frestelsen. Jag var bara tvungen att börja sticka i det tjocka, lovikka-liknande garnet ifrån Filtmakeriet. Det blir ett par Shelburne. Ett gratismönster ifrån Knitty. Enkelt mönster som enkelt gick att anpassa så det passar just mina händer. De blir så fina! Tycker att de gör sig bättre i mitt garn än på Knittys bild t o m! Dessa är mina vinterfavoriter redan nu! Tjocka, mjuka och varma! Kan inte bli bättre eller hur. Längtar nästan till vintern samtidigt som jag inte vill att sommaren ska ta slut.

5 kommentarer:

 1. De ser fina ut. Knitty - det var nytt för mig. Har ganska nyligen fått kläm på att navigera runt på Ravelry.... Hmm, får nog gasa på lite.
  Sarah

  SvaraRadera
 2. Jag känner som du! Jag tycker det blir skönt när det blir vinter, men vill inte att sommaren ska ta slut.

  SvaraRadera
 3. Så snygga! Jag provstickar lite med mitt tunna från Filtmakeriet och njuter av den där härliga ulldoften.

  SvaraRadera
 4. Kommer bli jättevarmt och skönt i vinter! :)

  SvaraRadera
 5. hann inte köpa något just då för det var bästa att plocka fram lite ost och så, men gillade strukturen på deras lovikka garn. Tänkte försöka få tag i det senare. kan kanske ta en sväng dit.

  SvaraRadera