Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

söndag 11 september 2011

Wolly walk along!

Kika på den här länken till Knitty Graffity, som arrangerade Wolly Walk Along, i Auckland på Nya Zeeland. Vi hade ett svenskt bidrag med, Agneta från Hemskapat deltog med ett stycke Sverige i detta projekt. Hon fick med vantar, kaffekopp och fikabröd, en segelbåt, midsommarstång mm. Jättefint var det och en helt underbar idé. Vi borde göra något liknande i Sverige. Fantastiskt fint och kreativt. Sådana här saker gör mig bara så glad. Man kan ju inte passera detta promenadstråk utan att le. Om ni kikar in på Hemskapat, så ser ni hela det svenska bidraget.

Har två varv kvar på min Haruni och sedan avmaskning. Hoppas hinna blocka den ikväll, för då kan jag visa upp den i morgon. I morgon är det för övrigt andra gången på Stickresan på HV-skolan och vi ska dekorera, precis som man gjorde på Spedetröjorna. Jag har letat upp lite material, så i morgon blir det till att låta kreativiteten flöda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar